Spring til indholdet

Påskefrokost 2025

Vi har været så heldige at være en del af Vesterhavskøkkenets PÅSKEFROKOST FILM! Sammen med Stauning Whisky, Lowlands og Hvide Sande Bryghus blev vi udfordret til at udvikle de perfekte hapsere og smørrebrød, der matcher deres smagekasse med skønne drikkevarer.

Den 12. april kan du se resultatet i PÅSKEFROKOST FILMEN, men allerede nu kan du gå på opdagelse i påskefrokost-universet på VisitVesterhavet. Her kan du se, hvilke virksomheder der deltog, og få masser af inspiration til din egen påskefrokost. Følg med her!

Vi glæder os til at dele denne velsmagende oplevelse med jer! Du kan nemlig nyde den originale påskemenu, naturligvis serveret med de matchende drikkevarer, her hos os.

Påskefrokosten serveres i kejserlige rammer fra den 11. april til 21. april 2025, hver dag fra kl. 11.00 – 17.00.

Nyd den i Den Grønne Gårdhave, i kroen Von Lügenhals eller under parasollerne.

Saml familie og venner – eller nyd en hyggelig frokost i tosomhed. Vi har plads til det hele!

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig påskefrokost.

PÅSKEMENU

Du kan vælge den fulde påskemenu:

Snacks, 2 mindre stykker smørrebrød og *drikkevarer – alt for kr. 550 pr. person.

Eller sammensæt din egen menu:

Menu:

  • Snacks:
    • Rimet Skagen Laks på lune vafler med karsemayo, 75
  • Smørrebrød
    • Warwik øl marineret sild, rygeostcreme, sprøde kapersbær og syltede rødløg
      • Mindre stykker, 89
      • Normal stykker, 135
    • Whisky Braiseret svinebryst, æble / løgkompot, syltede sennepskorn, sprød grønkål
      • Mindre stykker, 89
      • Normal stykker, 135
  • Enghavegård Tirpitz ost bagt med Stauning whisky, 145 (kan deles mellem 2 / 3 pers.)
    • *2 cl. Aurora gin og Fever Three, 95
    • *2cl. Akvavit Lost and Found, 65
    • *2 cl. Stauning whisky Kaos, 65
    • *0,5l Hvidesande Påskebryg Bock, 82
Varde Garten

OPSKRIFT

Øl-marineret sild med rygeostcreme og karrysyltede perleløg

Varde Garten

OPSKRIFT

Rimmet laks med citronmayo og Gin-agurk på lune vafler

Varde Garten

OPSKRIFT

Enghavegård briseret svinebryst med æble-løg kompot