Menukort
Hapsere
Serveres i hele åbningstiden
-
VAFFEL
65
1 stk. vaffel med skinke fra Enghavegård
-
KALRS KANONKUGLER
65
Confiteret kyllingerillette med aioli
-
CHIPS
65
Hjemmelavede chips
-
SOLDATENS SNACK
65
Saltbagte og røgede mandler
-
Kejserlig snacks planke
125 / 155 / 170
Vælg 2 / 3 / 4 slags serveres på en planke
-
KEJSERLIG PLANKE - Lokalt charcuteri
125
2 stk. hjemmebagt kuvertbrød, hvidløgsmayonnaise og surt. Perfekt til at dele over to øl.
-
+ 15
Ekstra brød
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
COCKTAIL
95
Von Lügenhals cocktail
-
BOBLER
155
Et glas bobler og én valgfri snack
Frokost
Fra kl 11.00
-
Smørrebrød
-
OBS.
Vores mundskænk anbefaler 2 stk. smørrebørd pr. person. eller 3 stk hvis maven rumler af sult (normal størrelse). Har du bare lyst til at smage lidt forskelligt - kan vi anbefale at du vælger 3 små stykker af den lille udgave.
-
WARWIKØL MARINERET SILD
89/142
med karrysalat, smilende økoæg, æble-crudité og syltede rødløg
-
HÅNDPILLEDE REJER OG SMILENDE ØKOLOGISKE ÆG
92/152
med karse-mayo, tørret tomat og rugkrummer
-
HÅNDPILLEDE REJER
92/152
med mayo, dild og tomat på grillet hjemmebagt franskbrød
-
”SOL OVER VARDE GARTEN”
92/152
bakskuld rillette med syltede tyttebær og confiteret æggeblomme, serveres på ristet hjemmebagt rugbrød
-
VESTERHAVS RØDSPÆTTE
89/142
smør stegt med remo og brændt citron
-
VESTERHAVS RØDSPÆTTE MED REJER
92/152
smør stegt med citron-mayo, håndpillede rejer og brændt citron
-
RØGET LAKS
92/152
med lun røræg, rævesauce på ristet rugbrød
-
HOPBALLE MØLLE KYLLINGESALAT
92/152
med tørsaltet bacon, syltede svampe og sprødt kyllingeskind. Serveres på grillet hjemmebagt franskbrød
-
ROSA KALV
92/152
med bearnaise-mayo, sprøde kartofler, syltede løg og bagt tomat
-
RØRT TATAR
92/152
på ristet rugbrød, tørret tomat, aioli, kapersbær og syltede bøgehatte
-
Kokkens valg af 3 mindre stykker
235
Spørg tjener
-
Frokostretter
-
KEJSERENS STEAK
255
200 gr. oksefilet af fritgående kødkvæg fra Grambogård, med salat, pommes og sauce bearnaise
-
CHR. IV’S PLANKE MED LOKALE SPECIALITETER
255
Ølmarineret sild, dansk røget laks med rygeostcreme, fermenteret nakkefilet med vinkvas, vadehavsskinke, syltede rødløg, oste, sødt, hjemmebag, rugbrød med lokal øl, knækbrød og brunet smør.
-
STJERNESKUD VON LÜGENHALS
Lille/stor: 180 / 255
Smørstegt franskbrød, stegt Vesterhavs-rødspætte, dampet Vesterhavs-rødspætte, røget laks, grønne asparges, dild, citron, serveret med hjemmelavet rød dressing.
-
KARLS ÆGGEKAGE
155
Æggekage på økologiske æg sprød skinke fra Enghavegård, bagte tomater, purløg, sennep, rødbeder, hjemmebagt rugbrød og smør. Serveres i støbejernspande. Tilberedningstid fra bestilling ca. 20 min. og smør.
-
CÆSARSALAT VON LÜGENHALS
175 (med laks 175)
Med kylling fra Hopballe Mølle, sprød salat, croutoner, cæsardressing, revet havgus ost, hjemmebagt brød og brunet smør
-
Oste og desserter - frokost
-
OSTE
138
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprød
-
IS
110
Den Lærdes indbagte vaniljeis med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
KAGE
55
Kejserlig kage til kaffen
-
KAGE & KAFFE
85
Sammensæt din egen sæsonmenu
2, 3, 4, 5 eller 6 retter: 360 / 450 / 490 / 565 / 590
Afstemt vinmenu: 2, 3, 4, 5 eller 6 glas: 225 / 275 / 325 / 375 / 425
-
STENBIDERROGN OG HÅNDPILLEDE REJER
Med asparges og dild olie
-
HUMMERBISQUE OG SPRØDSTEGT VESTERHAVSFISK
Bønne cassoulet og karamelliserede skalotteløg
-
TATAR VON LÜGENHALS
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær. Med fritter og aioli +40
-
OKSECARPACCIO
Med syltede perleløg, basilikumspesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
KULMULEFILET MED ASPARGESFRIKASSÉ
Lardo og hvidvins blanquette
-
KYLLING EN CROUTE
Østershatte og kapersbær i velouté
-
DÅDYRFILET OG BRAISERET BOV
Glaseret romainsalat, tyttebær og rosmarinsauce (+40)
-
OSTETALLERKEN
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt.
-
RABARBER DESSERT
Rabarbermousse, consommé og kompoT
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
Med bærkompot, kagecrumble og karamel.
-
CRÈME BRÛLÉE
Med æblesorbet og kompot
-
Lidt ekstra til sæsonmenuen - I fortjener det
-
BOBLER
130
Et glas bobler og én valgfri snack
-
COCKTAIL
95
Von Lügenhals cocktail
Aftenkort
Fra kl. 17
-
Forretter
-
STENBIDERROGN OG HÅNDPILLEDE REJER
148
Med asparges og dild olie
-
HUMMERBISQUE OG SPRØDSTEGT VESTERHAVSFISK
158
Bønne cassoulet og karamelliserede skalotteløg
-
TATAR VON LÜGENHALS
152 (med fritter og aioli + 40)
Lavet på okseinderlår, hjemmelavede chips, syltede rødløg, bagte tomater og kapersbær.
-
OKSECARPACCIO (Let forret)
144
Med syltede perleløg, basilikumspesto, rodfrugt chips og revet havgus ost.
-
Hovedretter
-
KULMULEFILET MED ASPARGESFRIKASSÉ
265
Lardo og hvidvins blanquette
-
KYLLING EN CROUTE
265
Østershatte og kapersbær i velouté
-
DÅDYRFILET OG BRAISERET BOV
298
Glaseret romainsalat, tyttebær og rosmarinsauce
-
KEJSERENS STEAK
298
250 gram oksefilet af dansk fritgående kødkvæg fra Grambogård med Pommes Anna, syltede svampe og sauce Bearnaise
-
Oste og desserter - aften
-
OSTETALLERKEN
148
4 slags oste fra nærtliggende osterier med sødt og sprødt
-
RABARBER DESSERT
110
Rabarbermousse, consommé og kompot
-
DEN LÆRDES INDBAGTE VANILJEIS
110
Med bærkompot, kagecrumble og karamel
-
CRÈME BRÛLÈE
110
Med æblesorbet og kompot
Børneretter
-
FELTMARSKALENS FISKEFILET
120 (voksne 140)
Pandestegt fiskefilet fra Hvide Sande fiskeauktion, fritter, remoulade og grøntsagsstave
-
PRIVILEGERET PASTA
120 (voksne 140)
Pasta med kødsauce, grøntsagsstave og ketchup
-
KARLS HJEMMELAVEDE KYLLINGENUGGETS
120 (voksne 140)
Kyllingenuggets med fritter, grøntsagsstave ketchup og remoulade.
-
ANNAS HJEMMELAVEDE PANDEKAGER MED IS
95 (voksne 125)
Pandekager drysset med flormelis, vaniljeis og jordbærmarmelade